Zavřít reklamu

Skládací smartphony Samsung Galaxy Z Fold 3 se těší v jistých kruzích velké popularitě. V poslední době ale právě tyto modely čelí návalu kritiky ze strany uživatelů, a to z důvodu velmi nepříjemné chyby, která se jako naschvál začala objevovat po uplynutí záruční lhůty.

Po představení a vydání smartphonů řady Galaxy S23 to vypadalo, že se společnost Samsung bude těšit přízni uživatelů i odborníků. Nyní je ale firma opět pod palbou. Tentokrát je to kvůli modelu Galaxy Z Fold 3 – začíná se ozývat čím dál větší množství uživatelů s tím, že displej telefonu bezdůvodně praská. Pro majitele Galaxy Z Fold 3 je situace ještě horší, protože obrazovka jejich zařízení praská i při správném zacházení, a problém vzniká po vypršení záruky. A protože je telefon po záruce, nemůže uživatel udělat nic jiného než displej na vlastní náklady vyměnit.

Server PhoneArena přinesl zprávu o uživateli, jehož Galaxy Z Fold 3 utrpěl prasklinu displeje, přestože majitel svůj telefon nikdy neupustil. Podle uživatele se prasklina objevila uprostřed displeje. Když se majitel obrátil na společnost Samsung, byl odkázan na firmu UBreakiFix, která údajně dokáže zařízení opravit za 800 dolarů, což je relativně vysoká částka. Podobný incident nahlásil i uživatel Redditu s přezdívkou Snoo. Ten uvedl, že se u něj prasklina objevila na vnitřním displeji v místech, kde se telefon otevírá a zavírá. Uživatel uvedl, že se tento problém objevil po 15 měsících bezpečného používání zařízení. Na praskliny v displeji Samsungu Galaxy Z Fold 3 si na sociálních sítích a diskuzních fórech stěžuje více uživatelů, společnost Samsung se ale v době psaní tohoto článku zatím k problému nevyjádřila.

Dnes nejčtenější

.