Zavřít reklamu

Motorola plánuje přijít na trh s ještě lepším novým, skládacím Razrem a to údajně velmi brzy. Již několik měsíců zaznívají spekulace, že mateřská společnost Motoroly, Lenovo chystá novou generaci Razr 2023.  Bohužel se zatím neobjevily bližší informace o technických specifikacích, ve hře je ale blízké datum vlastního uvedení. Nový Razr by se měl dočkat mnoha vylepšení. Prozatím se však nejvíce hovoří o pantu a aplikacích.

Motorola Razr (2023) by mohla být vážným konkurentem Samsungu Galaxy Z Flip 5. Už jen vylepšení i tak skvělého 2,7″ sekundárního AMOLED displeje z Razr (2022) by představovalo značný náskok například před velmi populárním Galaxy Z Flip 4, který disponuje pouze s 1,9″ Super AMOLED displejem. I pokud zmíněný konkurent Z Flip 5 na podzim dozná změn, je velmi nepravděpodobné, že naroste do rozměrů Motoroly.

Motorola Razr Fold render

Společnost Lenovo je, pokud jde o Razr, optimistická a současné prodeje označuje jako dobré. S dalšími vylepšeními aspiruje Razr (2023) na pozici jednoho z nejlepších skládacích telefonů, který bude možné letos koupit. Samozřejmě je otázkou, zda se to Lenovu podaří a ohrozí současnou převahu Samsungu.

Dnes nejčtenější

.