Zavřít reklamu

Google kromě tradičních aplikací a služeb nabízí často i příjemná překvapení navíc, například v podobě nejrůznějších easter eggů v rozhraní svého vyhledávače. Ten nejnovější zajisté potěší zejména fanoušky Mandaloriana.

Easter eggs – tedy skrytá překvapení, která se aktivují specifickými způsoby – se ve vyhledávači Google těší velké popularitě, a mají také dlouho tradici. Dnes se podíváme na jeden nový easter egg, ve kterém vystupuje všemi oblíbený Grogu, nebo chcete-li „Baby Yoda“. Pokud chcete tento easter egg vyzkoušet, otevřete ve svém webovém prohlížeči vyhledávač Google a do vyhledávacího pole zadejte výraz „The Mandalorian“ nebo „Grogu“.

V pravém dolním rohu okna prohlížeče by se měla objevit malá postavička Grogu. Jakmile na ni kliknete, Grogu použije Sílu na to, aby shodil první výsledek vyhledávání směrem dolů. Takto můžete na postavičku klikat prakticky donekonečna, a bavit se tím, jak shazuje jednotlivé výsledky vyhledávání. Nechme se překvapit, zda se Google vytasí s easter eggem s tematikou Star Wars i 4. května, kdy se slaví takzvaný „Star Wars Day“.

Dnes nejčtenější

.