Zavřít reklamu

Celá řada elektronických zařízení nabízí kromě jiného také funkci budíku a hodin. Je naprosto pochopitelné, že uživatelé od budíku očekávají, že bude fungovat naprosto spolehlivě, a bude zvonit tehdy, kdy zvonit má. Někteří majitelé chytrých hodinek Pixel Watch byli ale nedávno nepříjemně zaskočeni zjištěním, že budík v rámci aplikace Clock selhává.

Aplikace Clock od Googlu je aplikace, u které uživatelé automaticky předpokládají bezproblémový chod. Je k dispozici ve výchozím nastavení v chytrých telefonech Pixel a také v nedávno uvedených hodinkách Pixel Watch. Zdá se však, že tato aplikace nefunguje na hodinkách Pixel Watch tak, jak by měla. Na diskuzním fóru Reddit se začali ozývat uživatelé, kteří tvrdí, že se budík na jejich chytrých hodinkách Pixel spustit budík včas, a někdy je budí dokonce se zpožděním až 10 minut.

V několika výjimečných případech pak došlo naopak k tomu, že se budík na hodinkách Pixel Watch spustil dříve než měl. Většina potíží nastávala v případě ranního buzení, jeden z uživatelů ale hlásil problémy s budíkem na Pixel Watch také kolem sedmé hodiny večerní. Podle redaktorů serveru 9to5Google by na vině mohl být režim Bedtime. V době psaní tohoto článku zatím nebylo jasné, zda společnost Google vůbec o problému s budíkem ví.

Dnes nejčtenější

.