Zavřít reklamu

Doba, kdy jsme mohli vidět superhrdiny v akci jen na plátnech je pryč, od teď je budeme nosit na zápěstích. Chytré hodinky Samsung Galaxy Watch, jedny z nejlepších chytrých hodinek na trhu, dělají přesně to, co bychom od superhrdinů očekávali, zachraňují životy.

Svět technologií je jistě plný zajímavých inovací a vstupuje do našich životů stále více. Často vyplňují náš volný čas nejrůznějšími formami zábavy. Je ale úžasné, když nás technologie dokáže zachránit před něčím život ohrožujícím.

Díky Galaxy Watch 4 a Galaxy Watch 5 byly zachráněny další dva životy a podařilo se odhalit vážný zdravotní stav, který mohli jejich uživatelé snadno přehlédnout, což by ve výsledku mohlo vést k nebezpečným komplikacím.

Příběh jednoho uživatele Galaxy Watch 5 Pro vypráví o tom, jak při prozkoumávání funkcí EKG objevil nepravidelnosti srdečního rytmu, což jej přimělo objednat se na  lékařskou prohlídku. Nedlouho poté zjistil, že trpí srdeční arytmií. Taková zpráva člověkem jistě otřese a začne se zamýšlet nad možnými kdyby. Nebýt Galaxy Watch 5, mohl by problém zůstat bez povšimnutí po celé měsíce nebo dokonce roky. Velmi působivý byl fakt, že hodinky vyloženě definovaly některé příznaky a varovaly před nimi. Od té doby uživatel prošel operací srdce a užívá si zdravého života.

1520_794_Samsung_galaxy_watch5pro_blacktitanium_graytitanium

V jiném příběhu nositel Galaxy Watch 4 neměl tušení, co mohou předznamenávat jeho potíže jako rychle bijící srdce a bolest na hrudi. Galaxy Watch 4 mu však pomohly sledovat tyto příznaky podrobněji. Informace přinesl s sebou na vyšetření a díky dostupným údajům ze zařízení lékaři zjistili přesnou příčinu jeho problémů, komorovou tachykardii. Stejně jako v prvním příběhu jde o stav, který může vést k četným komplikacím, pokud se neléčí.

1520_794 Samsung Galaxy Watch4

Oba uživatelé chválili Samsung a vývojářskému týmu Galaxy Watch poděkovali za to, že jim pomohl vyhnout se situaci, která je potenciálně mohla ohrozit na životě. Popularita podobných vyprávění v online prostoru stoupá a je to dobře.

Dnešní chytré hodinky představují mnohem více než jen módní doplněk nebo nástroj k orientaci v čase, stávají se stále častěji strážci našeho zdraví. Mohou nás upozornit na problémy, kterých si v dnešní uspěchané době často ani nevšimneme.

 

Dnes nejčtenější

.