Zavřít reklamu

Společnost Google koncem února oznámila, že se chystá provést dílčí změny ve vzhledu domovské obrazovky Google TV. Nyní konečně začíná zmíněné změny zavádět do praxe, a uživatelé si její vzhled nyní mohou prohlédnout i na svých televizích.

Přepracovaný vzhled domovské obrazovky Google TV se mezi uživatele šíří spolu s novými možnostmi rychlého nastavení. Domovská obrazovka Google TV se nyní vyznačuje profilovým obrázkem v levém horním rohu obrazovky – pokud na tento profilový obrázek kliknete, můžete rychle přepínat mezi jednotlivými profily. Po přechodu na vybraný profil se na domovské obrazovce zobrazí karta For You s obsahem, který se objevoval v sekcích Movies a Shows. Následují sekce Live, Apps a Library.

V pravém  rohu se nachází karta pro vyhledávání, nastavení, a logo Google TV. Na tyto karty stačí jen zajet, a není potřeba na ně přímo klikat. Za pozornost stojí také sekce Nastavení, v jejímž levém horním rohu se nachází údaj o aktuálním dni, datu a čase. Součástí přepracovaného vzhledu domovské obrazovky Google TV je také zkratka pro přechod do plné verze sekce Nastavení a pro přepínač účtů. Uživatelské rozhraní Chromecastu na Google TV je mřížka s dlaždicemi rychlého nastavení pro aktivaci spořiče obrazovky, přechod do nastavení Wi-Fi, zpřístupnění a Bluetooth. Přibyla také sekce pro Tip dne a oznámení. Zmíněné změny se týkají Chromecastu pro Google TV, stejně jako dalších Google TV zařízení značek Hisense, Philips, Sony a TCL.

Dnes nejčtenější

.