Zavřít reklamu

Majitelé smartphonů s operačním systémem Android mají rádi widgety, které umožňují rychlý přístup k důležitým informacím bez nutnosti spouštění celé aplikace. Tvůrci aplikací jsou si toho velmi dobře vědomi, a snaží se uživatelům vyjít vstříc novými praktickými widgety. S jedním takovým widgetem nově přišla také společnost Google u poznámkové aplikace Keep.

Majitelé smartphonů s Androidem, kteří navíc využívají praktickou aplikaci Google Keep, si nově mohou na plochu svého telefonu umístit zbrusu nový kompaktní widget, určený pro jednu poznámku. Tento nový widget pro jednu poznámku je velmi praktický a užitečný pro uživatele, kteří potřebují mít rychlý a snadný přístup k nejdůležitějším poznámkám. Uživatelé tak mohou přímo na ploše rychle zobrazit své nejdůležitější úkoly, nákupy nebo jiné poznámky, a nemusí procházet celou aplikaci Keep.

Aplikace Google Keep si za dobu své existence stihla vybudovat solidní pověst spolehlivého nástroje pro tvorbu poznámek všeho druhu, a díky tomu, že je zcela bezplatná, si také získala velkou popularitu. Google v průběhu času obohacoval aplikaci Keep o nové zajímavé funkce. Možnost přidání „jednopoznámkového“ widgetu se na první pohled může zdát jako maličkost, spousta uživatelů ji ale bezpochyby uvítá a najde pro ni využití. Widget je navíc do velké míry interaktivní, a umožňuje například odškrtávat jednotlivé položky se seznamů.

Dnes nejčtenější

.