Zavřít reklamu

Pokud patříte mezi majitele chytrých hodinek Pixel Watch nebo fitness náramku Fitbit, máme pro vás skvělou zprávu. Dnes totiž společnosti Google a Fitbit oznámily, že uživatelům uvolňují bezplatně prémiové funkce, za které se až dosud muselo platit.

Společnosti Google a Fitbit dnes oznámily, že karta Health Metrics v aplikaci Fitbit, která zobrazuje důležité informace týkající se zdraví v průběhu času, je nyní k dispozici pro všechny uživatele zdarma. Funkce Health Metrics, která byla dříve součástí služby Fitbit Premium, zobrazuje frekvenci dýchání, teplotu kůže (pokud je podporována), saturaci kyslíkem (SpO2), klidovou tepovou frekvenci (RHR) a variabilitu srdečního tepu (HRV). Tyto údaje lze zobrazit jako denní měření a také z hlediska trendu v 7denních, 30denních a 90denních intervalech.

I když tyto informace nelze používat jako náhradu odborného lékařského poradenství, mohou být užitečné například v případě, že sledujete váš cyklus, zajímá vás, zda můžete být nemocní (nebo s něčím bojujete) a zda se váš zdravotní stav v průběhu času zlepšuje nebo naopak zhoršuje. Chcete-li se dostat k panelu zdravotních ukazatelů, přejděte do aplikace Fitbit a na hlavní stránce se posouvejte, dokud neuvidíte položku „Health Metrics“. Pokud ji z nějakého důvodu nevidíte, můžete klepnout na tlačítko „Upravit“ v horní části a poté ji přidat do hlavního panelu.

Dnes nejčtenější

.