Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Vybíráte kryt pro smartphone a trápíte se s výběrem vhodného designu? Co tak vsadit na zcela unikátní vlastní potisk, kdy je jen a pouze na vás, co následně ozdobí váš telefon! Kryt je prakticky nedílnou součástí výbavy, kdy dokáže velice efektivně chránit zařízení před případným poškozením. Proč ale nespojit jedno s druhým a nemít k dispozici parádní kousek, který bude přesně odpovídat vašim představám. Přesně v takovém případě pro vás máme skvělý tip. Aktuálně si totiž můžete přijít na stylový kryt s vlastním potiskem za zcela bezkonkurenční cenu!

V takovém případě byste rozhodně neměli přehlédnout nabídku oblíbeného e-shopu iSaprio.cz, kde si můžete přijít na stylová pouzdra za bezkonkurenčně nejlepší ceny na trhu. Z nabídky si navíc vybere doslova každý. K dostání jsou totiž kryty telefony nejrůznějších značek, či dokonce i pro iPady. Co je však vůbec nejlepší, je možnost krytu s vlastním potiskem, kdy si design můžete navrhnout sami dle svých představ. Stačí jen zvolit váš model, nahrát motiv, v prostředí webové aplikace jej případně mírně poupravit a máte hotovo. O zbytek se totiž prodejce postará za vás. Jaký kryt si navrhnete je samozřejmě zcela na vás. Můžete jej ozdobit abstraktním designem, fotografií s partnerem či rodinou, nebo zkrátka tím, co máte nejradši. Ostatně to z takových krytů dělá perfektní dárky pro vaše nejbližší.

isaprio

Rozsáhlou nabídkou krytů a pouzder nebo možností vlastního potisku to ale rozhodně ještě nekončí. V nabídce iSaprio.cz totiž nadále najdete kvalitní příslušenství, které je k dostání s až 40% slevami! Přijít si tak nadále můžete na tvrzená skla, různé držáky, kabely a adaptéry, selfie tyče a mnoho dalších. S nákupem ale rozhodně neotálejte. Dnes totiž máte skvělou příležitost na nákupu parádně ušetřit. Jen do půlnoci totiž platí výrazná sleva na doručení přes Zásilkovnu, což vás vyjde na pouhopouhých 39 Kč.

Kryt s vlastním potiskem zakoupíte zde

Dnes nejčtenější

.