Zavřít reklamu

Představení skládačky Vivo X Fold2 se očekává ještě tento měsíc a právě na internet unikly prezentační snímky, které jsou původně pravděpodobně určené pro prodejce. Klíčové funkce uvedené na fotografiích sice již byly odhaleny prostřednictvím předchozích úniků, nyní je ale potvrzují a ještě doplňují.

Vnitřní E6 AMOLED displej bude mít 8,03“, bude podporovat obnovovací frekvenci 120 Hz a nabídne rozlišení 2160 x 1916 pixelů. Podle společnosti dosáhne jeho jas hodnoty až 1 800 nitů, což je extrémně vysoká hodnota. Vnější displej bude mít další panel E6 od Samsungu, ale úhlopříčka zde bude 6,53“ a bude mít vysoký poměr stran a rozlišení 1080p. Obnovovací frekvence bude opět 120 Hz. Již víme, že oba panely budou mít pod sebou čtečku otisků prstů, a tomu tak bude ve světě skládacích zařízení vůbec poprvé.

Čipová sada Qualcommu bude mít LPDDR5X RAM a úložiště UFS 4.0, ačkoli neexistují žádné informace o skutečných kombinacích paměti. Nová čipová sada má mít o 35 % rychlejší CPU a o 25 % lepší GPU a bude připravena na Wi-Fi 7. /ůjde o Snapdragon 8 Gen 2. Smartphone bude také dodáván s vivo V2 ISP.

Vivo X Fold2 bude mít 4 800mAh kapacitu baterie s podporou 120W drátového a 50W bezdrátového nabíjení. To je poměrně impozantní, protože jak kapacita, tak rychlost nabíjení jsou oproti předchozí generaci značným vylepšením, a přesto společnost tvrdí, že nový skládací přístroj bude o 10 % lehčí než předchůdce díky svému aktualizovanému pantu.

Dnes nejčtenější

.