Zavřít reklamu

Realme má v plánu představit svou novou sérii smartphonů s označením 11 už někdy příští měsíc a několik upoutávek odhalilo kruhový výstup fotoaparátu na zadní straně zařízení. Nyní byl v reálném prostředí spatřen jeden telefon z této řady, který odhalil fantastický design zadní strany a potvrdil výstup ve tzv. tvaru oreo.

Můžeme také vidět, že zadní část, zde vyvedena v barvě slonoviny, bude mít nějakou texturu a je vysoce možné, že se zde díváme právě na variantu veganské kůže, rozdělené plastovým nebo skleněným zlatým pruhem. Zdá se, že telefon má jinak ploché strany a samozřejmě čekáme dostatečně velký displej. Kruhový výstup je v poslední době oblíbeným tvarem pro fotoaparáty ve smartphonech a může dokládat, že se zdá skutečně ideálním řešením.

Realme 11

Nevíme, zda se jedná o připravovaný smartphone Realme 11, Realme 11 Pro, Realme 11 Pro+ nebo jiného člena sestavy. Na TENAA se objevily dvě verze, které jsou považovány za řadu Pro, s neoznámeným čipsetem Mediatek, OLED panely a až 200MPx hlavními fotoaparáty. Vzhledem k tomu, že se nám květen kvapem blíží, očekáváme, že se v následujících týdnech dozvíme další podrobnosti a především i oficiální datum představení.

Dnes nejčtenější

.