Zavřít reklamu

Další skládací vlajková loď společnosti Motorola je již za rohem a nyní se na internet dostala celá řada renderů modelu Motorola Razr 40 Ultra, které tento skládací telefon ukazují ve vysoké kvalitě ze všech úhlů a ve všech barvách.

Evan Blass, známý pod přezdívkou @evleaks, zveřejnil celou sérii snímků, které ukazují Motorolu Razr 40 Ultra ze všech jejích úhlů a ve třech líbivých barvách, konkrétně černé, modré a purpurově červené, kterou jsme ostatně mohli vidět už v minulosti. Snímky nám poskytují zatím nejlepší pohled na toto skládací zařízení, i když se na nich nic zvlášť nového vlastně neděje.

Stejně jako jsme viděli už dříve, měla by Motorola Razr 40 Ultra mít skutečně velkorysý vnější displej, který dokonce objímá i duo fotoaparátů a jejich LED. Je to nápadný, futuristický vzhled a jednoznačně nejzajímavější design, který jsme dosud u tohoto ohebného form factoru viděli. Očekává se, že telefon bude poháněn čipem Snapdragon 8+ Gen 1 a na trh přijde v červnu. Nebude to mít ale lehké, protože Samsung má už někdy v červenci představit Galaxy Z Flip5 s podobně velkým vnějším displejem.

Dnes nejčtenější

.