Zavřít reklamu

Samsung Galaxy Z Flip4 a jeho nástupce, kterého jihokorejský výrobce představí na konci července, se mohou jít klouzat. I když se u nové generace Flipu očekává přece jen větší displej, je téměř jistotou, že nebude takový, jako ten o Razru. Ten by měl totiž poskytnout plné zobrazení aplikací, stejně jako plnohodnotnou klávesnici, takže na chaty odpovíte i bez nutnosti zařízení otevírat.

První novinkovou zprávou je, že zařízení ponese dvě jména. Jedno je Razr+, které bude určeno pro USA, druhé pak Razr 40 Ultra, kterým se bude zařízení označovat ve zbytku světa. Je ale evidentní, že levnější a méně vybavený model ponese jen označení Razr. Motorola s označením „40“ se mezinárodně vztahuje na řadu Edge, v USA se nazývá Edge+, takže právě z tohoto označování bude Motorola vycházet.

Nové informace vycházejí od leakera Evana Blasse, který je publikoval v sociální síti Twitter i s doprovodným materiálem. Vyšší Razr tak bude moci skrze svůj vnější displej obsluhovat téměř všechny své funkce a možnosti bez nutnosti otevřít zařízení. Většinou jsou vnější displeje hodně omezené jen na několik vybraných widgetů a pár dalších možností, takže toto může zcela změnit dosavadní hru. Dočkat bychom se měli už 1. července.

Dnes nejčtenější

.