Zavřít reklamu

Současné portfolio produktů společnosti Nothing je poměrně skromné. jedná se vlastně o jeden telefon a tři modely TWS sluchátek. Příští měsíc bychom se však měli dočkat smartphonu Phone (2) a společnost údajně chystá ještě něco dalšího.

Známý únikář Mukul Sharma si všiml zápisu ochranné známky s názvem „CMF by Nothing“. Tehdy tato fráze moc neznamenala, protože CMF (Color, Materials, Finish) je běžný průmyslový designový výraz, který by mohl naznačovat naprosto jakékoli zařízení od Nothingu. Indický certifikační web BIS ale nedávno uvedl nový produkt „CMF by Nothing“ s číslem modelu D395 v kategorii chytrých hodinek, což naznačuje, že Nothing si pohrává s myšlenkou uvést na trh vlastní smartwatch.

Existuje spousta skvělých chytrých hodinek, které používají nejnovější Wear OS 3 od Googlu, ale kromě Samsungu nenachází většina značek rovnováhu mezi praktičností a cenovou dostupností, jako tomu bylo v minulosti právě u produktů Nothing. Navíc by bylo skvělé vidět průhledné chytré hodinky ve specifickém stylu značky.

Dnes nejčtenější

.