Zavřít reklamu

Samsung se v současné době připravuje na uvedení Galaxy Z Flipu5, a to už příští měsíc. Čeká se od něho především větší vnější displej, jenže první skládací smartphone véčkového form factoru s velkým vnějším displejem byl Oppo Find N2 Flip, který byl na mezinárodní trh uvedený teprve začátkem tohoto roku. Navzdory tomu, že se stále jedná o poměrně nové zařízení, má Oppo zřejmě již plné ruce práce s jeho nástupcem.

Aktuálně unikl render zobrazující nadcházející Oppo Find N3 Flip. Vnější obrazovka vypadá skoro stejně jako ta u Find N2 Flipu, takže se zdá, že Oppo nechce hrát hru ostatních společností, jako jsou právě Samsung nebo Motorola, sázejících na tento prvek. Na druhou stranu pravděpodobně Find N3 Flip získá třetí fotoaparát, který naopak nemá žádný jiný Flip.

Find N3 Flip by měl mít své fotoaparáty shodné s nedávno uvedeným Oppo Reno10 Pro. Mělo by se jednat o 50MPx hlavní fotoaparát s OIS využívající snímač Sony IMX890, 8MPx ultraširoký a 32MPx fotoaparát s 2x optickým zoomem – což je právě ve srovnání s N2 Flipem ta novinka. Zbytek specifikací je údajně „s největší pravděpodobností stejný“ jako u Find N2 Flipu. Kdy se novinky dočkáme, není ještě známo.

Dnes nejčtenější

.