Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Xiaomi slevami opravdu nešetří. Prázdniny jsou již v plném proudu, a právě na toto nejoblíbenější roční období si Xiaomi společně s partnerem Mobil Pohotovost připravilo senzační nabídku zlevněných telefonů. Nejen, že na promakaných smartphonech výrazně ušetříte, ale získáte i skvělou tříletou záruku zcela zdarma. Jaká by to byla dovolená bez nádherných fotek?

Slevy padly napříč cenovými kategoriemi. Ať už sáhnete do sekce levnějších telefonů nebo naopak pokukujete po osvědčené špičkové modelové řadě, s telefonem Xiaomi neuděláte chybu.

2

Co se takhle jednou hezky odměnit a pořídit si třeba rovnou prémiový model Xiaomi 13 Pro s AMOLED displejem s vysokým rozlišením, profi foťákem s čočkami Leica a s nejlepším herním čipem Snapdragon 8 druhé generace? Může být váš už za 22 990 Kč (původně 31 490 Kč). 

Máte-li omezenější budget, ale chcete si pořídit telefon, který nabídne, jak se tak říká, hodně muziky za super peníze, sáhněte po řadě Note 12. Tak například Note 12S nabídne AMOLED displej, 108Mpx foťák a 8jádrový čip od MediaTeku. Pořídíte jej už za 5 499 Kč.

Výběr akčních telefonů Xiaomi:

Pokud u Mobil Pohotovosti vyměníte své stávající zařízení právě za některý model Xiaomi, můžete se díky hodnotnému bonusu dostat na absolutně nejnižší cenu za váš nový smartphone. 

3

Dnes nejčtenější

.