Zavřít reklamu

Xiaomi začátkem tohoto měsíce uveřejnilo, že Mix Fold 3 dorazí v srpnu a bude prvním zařízením společnosti s vylepšeným designem tak, aby byla zajištěna pevnost skládacího těla.

Oficiální profil společnosti na síti Weibo opětovně tuto zprávu potvrdil a dodal, že Xiaomi a Leica vyvinuly nové řešení pro „optické nastavení systému čtyř kamer s plným ohniskem“. To znamená, že Mix Fold 3 dostane oproti svým předchůdcům o jeden fotoaparát více.

Xiaomi Mix Fold 3

V současné době mají skládací zařízení se čtyřmi fotoaparáty na zadní straně pouze vivo a Huawei, přičemž oba modely mají také stejnou kombinaci, jakou očekáváme od Xiaomi – širokoúhlý, ultraširoký a dva teleobjektivy, kdy bude jeden periskopový. Podrobnosti o specifikacích implementace Xiaomi však ještě nebyly zveřejněny.

Xiaomi Mix Fold 2 byl v době svého uvedení na trh nejtenčí skládací smartphone, zatímco Mix Fold byl prvním takovým zařízením s 67W rychlým nabíjením. Jednou věcí, kterou Xiaomi se sérií Fold ale musí ještě udělat, je uvést ji na mezinárodní trhy. Protože se ale říká: „do třetice všeho dobrého,“ možná to konečně klapne.

Dnes nejčtenější

.