Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Sháníte-li parádní telefon za super cenu, podívejte se na nabídku u Mobil Pohotovosti. Nejen, že zde pořídíte vybrané telefony absolutně nejvýhodněji, ale dostanete k nim i sluchátka Niceboy v hodnotě 699 Kč zcela zdarma. A to není vše. Nákupem získáte i tříletou záruku a výkupní bonus v hodnotě až 1 500 Kč, který výslednou cenovku ještě více zatraktivní. A pokud se vám přece jen nechce platit celá suma najednou, můžete využít bezkonkurenčních splátek s nulovým navýšením. 

Niceboy HIVE Drops 3 jako dárek k nákupu

Potřebujete sluchátka pro vyřizování konferenčních hovorů, k poslechu oblíbené muziky, nebo jimi jednoduše někoho obdarujete? HIVE Drops 3 splní vše, co od svých sluchátek požadujete. Díky ekvalizéru si nastavíte zvuk dle libosti, s integrovaným mikrofonem zase můžete protelefonovat dlouhé hodiny. A to doslova. S nabíjecím boxem mají totiž sluchátka šťávu až 18 hodin, a pokud máte opravdu naspěch, za 5 minut na nabíječce jsou připravena na 1,5 hodiny poslechu. Stačí si vybrat některý telefon z nabídky a sluchátka jsou vaše!

2

Vybrané telefony se sluchátky zdarma

Ať už máte v oblibě jakoukoliv značku, z nabídky u Mobil Pohotovosti si jistě vybere každý. Preferujete-li například Samsung, pořiďte si třeba Galaxy A34 (od 6 490 Kč). Anebo ještě výkonnější Galaxy A54 (od 8 490 Kč). Pokud však máte omezenější rozpočet, Galaxy A14 za 3 490 Kč bude trefou do černého. 

Dokonalé fotky zase vykouzlí 50Mpx foťák Motoroly Moto G32 (4 799 Kč). Nabídku doplňují také smartphony Xiaomi. Tak třeba s Redmi Note 12 (od 3 699 Kč) s OLED displejem a procesorem Snapdragon si užijete pořádnou zábavu. Jeho profi verzi Xiaomi Redmi Note 12 Pro pořídíte již od 5 999 Kč. 

3

Dnes nejčtenější

.