Zavřít reklamu

Ohebné smartphony se stávají pomalu ale jistě standardem, čehož si můžeme všimnout třeba i na jejich technických specifikacích, jenž se pomalu ale jistě přibližují klasickým smartphonům. A kde to tyto telefony ještě nezvládly, tam se o to intenzivně pokouší. Řeč je třeba o rychlosti nabíjení, která sice stále nemůže konkurovat klasickým „pevným“ telefonům, avšak podle uniklých informací se i tato věc brzy změní. 

Konkrétně čínské Oppo, které je lídrem v rychlosti nabíjení smartphonů, se chystá podle informací portálu MySmartPrice u své chystané skládačky Find N3 nabídnout podporu superrychlého 100W nabíjení. Pokud se tak stane, bude novinka skládačkou, která nabízí doposud nejrychlejší nabíjení vůbec. Poměrně zajímavé je pak to, že se v jejím balení počítá se speciální nabíječkou vybavenou porty USB-C a USB-A, která při použití jednoho portu nabídne 100W a v případě využití dvou portů tento výkon rovnoměrně rozdělí na dvě 50W zdířky. 

Ačkoliv není zatím jasné, kdy Oppo novou generaci svých skládaček odhalí, stát by se tak mělo zřejmě již relativně brzy. Kromě rychlosti nabíjení o nich víme třeba i to, že pro ně chystá výrobce 4800 mAh baterii, díky čemuž by u nich výdrž po celý den neměla být žádný problém. Vše ale samozřejmě potvrdí až samotné představení telefonu výrobcem. 

Dnes nejčtenější

.