Zavřít reklamu

Celá řada telefonů Mix Fold od společnosti Xiaomi byla několik let omezena pouze na čínský trh. Nadcházející model Xiaomi Mix Fold 4 by však dle dostupných informací od ověřeného leakera měla přijít také na ostatní trhy. Lidé z ostatních kontinentů se tak budou moci dočkat skládacího telefonu od Xiaomi dříve, než se původně zamýšlelo.

Skládací telefon Xiaomi Mix Fold 4 by měl dominovat svojí zesílenou konstrukcí, vylepšeným pantem a hlavně by měl mít plošší obrazovku, takže ohyb nebude na první pohled vůbec znát. Telefon bude obsahovat čip Snapdragon 8 třetí generace, 16 GB RAM a 1 TB uložiště, přičemž pravděpodobně budou existovat i verze s nižší kapacitou uložiště. Co se baterie týče, na jeho velikost a komplexnost je vskutku slušná (více než 5 000 mAh) a bude samozřejmě obsahovat podporu bezdrátového nabíjení.

Oproti předchozí verzi bude mít tento model 50 Mpx v hlavním fotoaparátu s pevnou a širokou clonou. Zároveň bude mít novou periskopovou kameru s vyšším rozlišením pro přiblížení na delší vzdálenosti. Vodě odolnost u tohoto modelu bude samozřejmostí.

Dnes nejčtenější

.