Zavřít reklamu

Smartphone Red Magic 9 Pro bude představen už 23. listopadu a podle upoutávek na něho to vypadá, že výrobce chce zásadně změnit stávající design smartphonů, který trpí jedním velkým neduhem – výstupem modulu fotoaparátů.

Telefony Red Magic nepatří mezi bestsellery, jsou ale zajímavé minimálně tím, že jsou určené pro mobilní hráče. Upoutávka na nový telefon společnosti ukazuje ploché hrany ne nepodobné iPhonům 14, jenže jsou zde dva zajímavé prvky. Tím prvním je průduch ventilátoru, tím druhým pak fakt, že zde nevidíme žádný výstup pro fotoaparáty.

Red Magic 9 Pro

Je pravda, že u telefonu zaměřeného na hráče nejsou fotoaparáty prioritou, být zde ale musí. Nijak extra by navíc šizeny být nemusely, protože podle leaku od Digital Chat Station bude hlavní kamera používat 50MPx snímač Samsung GN5 s velikostí 1/1,57”. Ultraširokoúhlý fotoaparát bude obsahovat snímač Samsung JN1, který je třeba k vidění v Xiaomi 14 a iQOO 12. I zde jde o 50MPx rozlišení, velikost pixelu je pak 0,64 um.

Jestli společnost dokázala obejít fyziku, nebo přišla na to, jak modul co nejvíce miniaturizovat, se nicméně dozvíme už poměrně brzy.

Dnes nejčtenější

.