Zavřít reklamu

O fotoaparátech pro chystané modely Galaxy S10 se toho v posledních měsících napsalo vskutku hodně. Není se však čemu divit. Očekává se, že jihokorejský gigant představí hned několik verzí svého vlajkového telefonu, které se mezi sebou budou právě fotoaparáty, respektive počtem objektivů, lišit. Na co se tedy máme připravit?

Spekulovalo se, že nejlevnější verze Galaxy S10 Lite dorazí na zádech s duálním fotoaparátem, střední verze Galaxy S10 s trojitým a největší Galaxy S10+ spolu s prémiovým modelem hned s fotoaparáty čtyřmi. Podle nových informací to však vypadá, že čtyři objektivy na záda dostane jen a pouze prémiový model, přičemž Galaxy S10+ se bude muset spokojit “pouze” se třemi objektivy jako menší kolega Galaxy S10. Prémiový model pak nabídne krom většího počtu fotoaparátů například keramická záda nebo podporu 5G sítí. 

Krom fotoaparátů se též hodně spekuluje nad otvorem v displeji a jeho umístěním. To sice nová zpráva nepoodhaluje, nicméně potvrzuje, že se dočkáme skutečně otvorů a nikoliv různých výřezů, které jsou nyní mezi výrobci smartphonů velmi oblíbené. Svým způsobem se tak můžeme těšit na revoluční smartphony, byť se jako první s otvorem v displeji bohužel nepředstaví. 

Samsung by měl světu své nové vlajkové lodě ukázat už na začátku příštího roku – konkrétně před nebo v průběhu veletrhu MWC 2019, který se bude konat na konci února ve španělské Barceloně. Snad nám tedy svými modely skutečně vyrazí dech a konkurenci ukáže, jak vypadá budoucnost smartphonů. 

Samsung-Galaxy-S10 render FB

Dnes nejčtenější

.