Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Dnes je Black Friday a to znamená jediné – ještě vyšší slevy na chytré telefony, hodinky, herní konzole, sluchátka a spoustu dalšího příslušenství. Ode dneška po velmi omezenou dobu jsou totiž vybrané produkty za ještě nižší ceny než doposud. Aby vám neunikly ty nejzajímavější nabídky, vybrali jsme pro vás TOP 12 nejlepších produktů u Mobil Pohotovosti za opravdu zajímavé ceny.

TOP 7 smartphonů v Black Friday

Začneme telefony, kde si zaslouží zmínku hned několik kousků, obzvlášť pak vlajkový Galaxy S23, který jen po dobu pár dní koupíte se slevou téměř tři tisíce korun. Levnější jsou ale i další Samsung smartphony a své bestsellery má ve slevě i Xiaomi, Motorola, Honor, který získáte za nejlepší cenu díky bonusu jedině na mp.cz

1520_794_Samsung_Galaxy_S23_black

Ke všem uvedeným telefonům dostanete navíc ten nejlepší dárek – záruku prodlouženou na 3 roky zcela zdarma.

TOP 5 příslušenství v Black Friday

Pořádné slevy najdeme také v kategorii příslušenství a herních konzolí. Uniknout by vám určitě neměl PlayStation 5 v akci jen za 10 490 Kč, nové Galaxy Buds FE jen za pouhých 1 990 Kč nebo nejnovější hodinky od Samsungu ve slevě, ke kterým ještě dostanete sluchátka zdarma. Levnější je také robotický vysavač Xiaomi, ke kterému zcela zdarma dostanete vyprazdňovací stanici v hodnotě téměř šesti tisíc.

Samsung_Galaxy_Buds2

Dnes nejčtenější

.