Zavřít reklamu

Proč máme všichni rádi telefony společnosti Samsung, a proč je Apple lídrem v designu? Protože by se těmto společnostem nikdy nestalo, co se povedlo značce OnePlus. I když vám ta prodá svůj vrcholný model s přidanou hodnotou, čínský hmyz v telefonu asi nechcete.

OnePlus 12 byl už na čínský trh uveden s počátkem prosince. Hardwarovými specifikacemi je to našlapaný telefon, který ale trpí softwarovými neduhy a zjevně i chybami v montáži. V příspěvku na Weibo chudák zákazník ukazuje, že jeho nově zakoupený OnePlus 12 v bílé barvě má ​​na zadním skle mezeru, ve které je uložen mrtvý hmyz obalený lepidlem. Na druhé straně je také něco, co vypadá jako chlup zaseknutý pod sklem.

Je šokující, že je to vůbec možné, protože smartphony se obvykle montují v čistých prostředích, aby se přesně takovým věcem zabránilo. I když mohou být tyto nedostatky ojedinělé, co je běžnější, je právě ta mezera pod zadním sklem. Stěžují si na ni totiž mnozí první majitelé telefonu. My můžeme jen doufat, že než se telefon dostane do celosvětové distribuce, tak společnost tyto neduhy odstraní.

Dnes nejčtenější

.