Zavřít reklamu

Je to jistě nejočekávanější smartphone konce tohoto roku a začátku toho příštího, i když tam je velká konkurence v podobě řady Galaxy S24 Samsungu. OnePlus si je toho také vědomo, a proto samo oficiálně pouští různé informace o své chystané vlajce OnePlus 12. Nyní je zde pohled na design.

V Číně se má novinka představit 4. prosince, celosvětově až po Novém roce. I tak ale již teď víme hodně z toho, na co se těšit. Zařízení samozřejmě vypadá hodně jako jeho předchůdce s masivním kruhovým výstupem modulu fotoaparátu, je zde ale jedna výrazná změna. Posuvník výstrah na bude nyní umístěn na levé straně telefonu namísto té pravé. OnePlus říká, že tato změna umožňuje společnosti umístit novou integrovanou anténu, která zajistí lepší výkon.

OnePlus také odhalilo všechny barevné varianty telefonu. Společnost na Weibo uvedla, že telefon bude dostupný v barvách Pale Green, Rock Black a White. Obrázky OnePlus 12 vydané společností ukazují všechny tři barvy. Materiálem zad je sklo a barvy telefonu jsou inspirovány přírodou.

Dnes nejčtenější

.