Zavřít reklamu

TCL Electronics (1070.HK), přední značka spotřební elektroniky a dvojka mezi televizory na světě, se představuje na největší světové technologické akci CES 2024. Prostřednictvím poutavé expozice představí své převratné zobrazovací technologie, pokročilou zábavu, novou generaci osobních zařízení a ekosystém chytré domácnosti, který má utvářet způsob, jakým budou diváci po celém světě komunikovat s budoucností v technologiích.

Společnost TCL představila na zahajovací tiskové konferenci novinky a průlomové technologie v oblasti Mini LED, přičemž debutovala s nejnovějším Mini LED televizorem o úhlopříčce neuvěřitelných 115″. Dále představila působivou řadou pokročilých domácích zařízení, revoluční mobilní technologii a inovace u zobrazovacích panelů.

Frederic Langin, provozní ředitel TCL Europe, k tomu uvedl: „Jsme potěšeni, že se můžeme připojit k celosvětové prezentaci technologických inovací společně s dalšími předními autoritami v oblasti technologií, které mají nově definovat náš svět a utvářet způsob, jakým budeme v budoucnu žít. Ve společnosti TCL jsme hrdí na to, že můžeme trendy zítřka nejen předpovídat, ale také aktivně utvářet. Náš revoluční pokrok v oblasti Mini LED dláždí cestu k nejúchvatnější a nejpřístupnější domácí zábavě pro uživatele na celém světě, zatímco náš pokročilý ekosystém inteligentní domácnosti umožňuje vstřícnější, propojenější a pohodlnější životní prostředí pro všechny.“

Společnost TCL je již řadu let aktivním hráčem na evropských trzích spotřební elektroniky zejména televizorů. V současné době je Top 2 značkou ve Francii, Top 3 značkou v České republice, na Slovensku a ve Švédsku a Top 5 značkou ve většině zemí Evropy. Cílem společnosti TCL je přispět svým dílem k přidané hodnotě pro zákazníky tím, že jim poskytne cenově dostupný přístup ke špičkovým technologiím, jejichž cílem je zlepšit jejich každodenní život.

Zvyšování kvality domácí zábavy a zlepšování zážitků ze života

Dnes více uživatelů, než kdykoli předtím volí ultra velké televizní obrazovky díky mnoha výhodám, které nabízejí pro sledování filmů, pohlcující hraní her a realistické sportovní zážitky. Společnost TCL, světová jednička v oblasti 98″ televizorů a přední autorita v oblasti XL Mini LED, odhalila během veletrhu IFA 2023 evropským zákazníkům svou nejnovější řadu supervelkých QD-Mini LED televizorů. Společnost TCL si uvědomuje, že je důležité vytvářet televizory, které maximalizují zážitek ze sledování díky zobrazovacím technologiím budoucnosti – vše je nyní představeno během veletrhu CES na stánku TCL. Navíc díky nabídce bezkonkurenčních technologií a podpoře špičkových sportovních týmů přináší společnost TCL sportovní atmosféru milionům zákazníků. TCL je hrdým oficiálním partnerem francouzského národního ragbyového týmu a německé, španělské, italské, české a slovenské fotbalové reprezentace.

Pokud jde o zlepšení životních zkušeností uživatelů v domácnosti, ekosystém inteligentní domácnosti společnosti TCL, který se skládá z inteligentních klimatizací, praček, chladniček a dalších zařízení, je inovativně navržen tak, aby usnadnil každodenní život, učinil jej zdravějším a pohodlnějším.

Mobilní technologie zaměřené na člověka a přístupné všem

Společnost TCL také oznámila své nejnovější pokroky, jejichž cílem je učinit technologie lidštějšími a produkty pro 5G dostupnějšími. V návaznosti na ocenění CES 2024 Innovation Honoree produkt NXTPAPER, představuje TCL technologii NXTPAPER 3.0, nejnovější generaci průkopnické zobrazovací technologie TCL, která je optimalizována pro lidské oko. Tato inovace demonstruje závazek společnosti TCL zlepšit celkový zážitek z digitálního sledování prostřednictvím pokročilé technologie v péči o oči při pocitu ze čtení srovnatelného s tiskem na papír. Společnost TCL rovněž představila rozšířené portfolio tabletů a čerstvou řadu chytrých telefonů řady 50 s větším výběrem produktů s NXTPAPER a 5G, čímž potvrdila svůj závazek zvyšovat dostupnost technologií pro 5G a zdůraznila neúnavné odhodlání společnosti TCL vyvíjet technologie, které se plynule integrují do našeho každodenního života.

Dnes nejčtenější

.