Zavřít reklamu

Poté, co jej společnost oficiálně oznámila, avšak ještě nepředstavila, minulý měsíc, zde máme první únik možné podoby připravovaného zařízení střední třídy. Ukazuje ale zcela odlišný design, kterému chybí hlavní poznávací znamení telefonů Nothingu, a to světelné rozhraní Glyph.

Obrázek sdílel známý leaker OnLeaks a tvrdí o něm, že je to oficiální tiskový render. Pořád zde sice máme průhledné tělo s obnaženými vnitřními komponenty, Glyph ale bylo něco, co nemá nikdo jiný a je jistě škoda, že se ho v tomto modelu nedočkáme. Nothing Phone (2a) má být sice odlehčený Nothing Phone (2), vypadá to ale spíše, jako kdyby se pomalu řadil ještě pod první generaci tohoto londýnského výrobce. Chybí zde totiž i bezdrátové nabíjení.

Zařízení by mělo mít 6,7palcový AMOLED displej s rozlišením FHD+ a obnovovací frekvencí 120 Hz, čipset Dimensity 7200 spárovaný s 8/12 GB RAM a 128/256 GB úložištěm. Očekává se, že Nothing (2a) přinese dvojici 50MPx fotoaparátů a předpokládá se, že bude uveden na trh s cenovkou v rozmezí 400 EUR (cca 10 tisíc Kč). Představen by měl být na konci února na veletrhu MWC 2024. Pokud vás zajímá, jak rozpoznat texty vytvořené ChatGPT, vyzkoušejte AI detector.

Dnes nejčtenější

.