Zavřít reklamu

Pokud se dá věřit všem možným fámám a leakům, bude Nothing Phone (2x) dalším telefonem londýnské společnosti. Podle nedávného úniku bude telefon používat čip MediaTek Dimensity 7200 a jeho zadní strana bude mít od předchozích dvou generací telefonu odlišný design.

Nyní na veřejnost unikly fotografie připravované novinky, které ji ale ukazují v počáteční fázi vývoje, který má ověřit fungování zařízení a to, že splňuje všechny normy a kvality. Podobná zařízení jsou také používána v různých krytech, aby se neprozradil finální design, což je i tento případ. Zadní strana takto hrozně tedy určitě vypadat nebude, i když by měla postrádat mnoho světelných prvků, kterými se společnost od konkurence vyznačuje. I tak je zde patrná změna orientace fotoaparátů.

Podle screenu se specifikacemi bude mít Nothing Phone (2a) 6,7“ 120Hz OLED displej, 8 GB RAM a 128GB interní úložiště. Kamery jsou dvě a obě mají rozlišení 50 MPx, přední kamera je 16MPx. Obsažený operační systém je Android 14 s Nothing OS 2.5. Baterie ukazující kapacitu jen 1 000 mAh je ale jistě jen nějaká chyba. Představení telefonu se očekává v únoru příštího roku na veletrhu MWC, počáteční cena by měla být 400 dolarů (cca 9 tisíc Kč).

Dnes nejčtenější

.