Zavřít reklamu

Kvůli současné pandemii COVID-19 není žádným tajemstvím, že téměř veškeré prodeje hardwaru šly dolů. Očekávalo se to i u telefonu Samsung Galaxy S20 Ultra. A to obzvlášť kvůli tomu, že se jedná o jeden z nejdražších telefonů na trhu a v recenzích navíc nedopadl moc dobře. Vše tak nahrávalo tomu, že o Galaxy S20 Ultra nebude zájem. Opak je ale pravdou a podle posledních informací je o novinku Samsungu větší zájem, než se čekalo.

Překvapivější to je i kvůli tomu, že před několika dny proletěla internetem informace, že se řadě telefonů Galaxy S20 příliš nedaří. Ještě před začátkem prodejů analytici tvrdili, že si lidé budou spíše vybírat Galaxy S20 anebo Galaxy S20+ kvůli lepšímu poměru ceny a výkonu. Místo toho si spíše lidé vybírají model Ultra, který má na českém trhu neskutečnou cenu 37 500 Kč. Další potvrzení přichází přímo od jednoho z dodavatelů součástek, který navýšil produkci ultra širokoúhlého 12 MPx senzoru a 40 MPx senzoru pro selfie kameru. Oba tyto senzory se nachází pouze v Galaxy S20 Ultra.

Korejská společnost by měla navíc zanedlouho vydat i novou barvu pro tento telefon, což může prodeje opět mírně navýšit. Uživatelé si budou moct kromě černé a šedé vybrat i bílou variantu.

Dnes nejčtenější

.