Zavřít reklamu

Společnost Huawei sice minulý rok uvedla na trh dva horizontálně skládací modely (typu Fold), a to Mate X3 a Mate X5, ale žádný vertikální skládací smartphone (typu Flip). Poslední z jeho portfolia je Huawei Pocket S z konce roku 2022. Nový model je ale konečně na cestě.

Rendery v sociální síti Weibo sdílel leaker Fixed Focus Digital a ty ukazují model Huawei Pocket 2 ve třech jeho barevných variantách, kdy jde o černou tmavě fialovou (jakoby s texturou kůže) a bílou (s mramorovým vzhledem). Stejně jako předchůdce má telefon na zádech dva kruhy – první je modul fotoaparátu a druhý je vnější displej. Na P50 Pocket a Pocket S to byl 1,04” kruhový OLED displej s rozlišením 340 x 340 px.

Co se týče modulu fotoaparátu, jsou zde tři čočky, i když o žádném objektivů nejsou známy žádné podrobnosti. Jak P50 Pocket, tak Pocket S měly 40MPx hlavní a 13MPx ultraširokoúhlý, ale P50 měl také neobvyklý 32MPx fotoaparát, který pracoval v ultrafialovém spektru (byl použit pro funkci Sunscreen Test). Je možné, že Huawei uvede Pocket 2 spolu s nadcházející řadou Huawei P70. Řada P60 dorazila loni v březnu, takže se dá očekávat, že se novinek dočkáme už se začátkem jara.

Dnes nejčtenější

.