Zavřít reklamu

O celkovou částku 1 400 korun klesl notebook Acer Aspire 3, který měl oficiální odhalení v roce 2023. Ačkoliv i před touto obrovskou slevou byl notebook sám o sobě levnou variantou, ušetření dalších peněz spoustu kupujících jistě potěší. Aktuální cena se tedy pohybuje kolem 7 000 – 9 000 korun, což za notebook průměrné kvality každý ocení.

Acer Aspire je vybaven procesorem Intel Core i3-N305, který byl taktéž na svůj trh uveden v minulém roce a sám o sobě se v současné době prodává dráž, než samotný notebook. Jak je z fotek jasné, jeho tenký a lehký design umožňuje pohodlné sbalení na cesty a uživatel tak může v klidu pracovat odkudkoliv. Dále disponuje svým 14 palcovým Full HD dotykovým displejem, který nabízí živé snímky a ostré detaily.

Dostatek místa a rychlý přístup ke svým médiím nabízí jeho 128 GB úložný disk, přičemž je doplněn 8GB RAM paměti. Jeho HD kamera, která je obohacena technologií pro vyšší výkon v slabém osvětlení a jasnější komunikaci je přímo určena na schůzky a online hovory vyřizování jakýchkoliv potřebných schůzek. Díky pokročilému chladícímu prvku je připraven i na multitasking. Notebook je přímo ideální pro studentskou (ale zvládne i profesionální) aktivitu.

Dnes nejčtenější

.