Zavřít reklamu

Specifická a prémiová sluchátka Bose Ultra Open Earbuds jsou na první pohled opravdu zvláštní. Její zajímavý vzhled má však za úkol propouštět zvuk z okolí a zároveň by měly pohodlně sedět v uších. Jejich cenovka by v současné době měla dosahovat na téměř 7 000 korun a zvyknout si na ně trvá zhruba jeden měsíc. Díky jejich lehkému designu i bez hudby zapomenete, že nějaká sluchátka v uších vlastně máte.

Neodírají se, nedřou a v uších perfektně sedí!“ přesně takto si sluchátka chválí lidé v recenzích u maloobchodníků. Na rozdíl od ostatních sluchátek podobného typu designu, které se drží pomocí tření, se tato sluchátka připínají na vnější stranu ucha a reproduktor je umístěn blízko zvukovodu. Zvuk by měl díky menšímu počtu bas být čistý a detailní.

Kvůli tomu, že tato sluchátka propouští okolní zvuky, které zároveň neumí zcela zablokovat se příliš nehodí do hlučných prostředí, jako je tělocvična, kavárna či letadlo. Proto se doporučuje sluchátka používat například při venkovní procházce v lese, venčení psa nebo třeba běhu.

Témata: , ,

Dnes nejčtenější

.