Zavřít reklamu

Společnost Motorola se v poslední době rozhodla obohatit své portfolio smartphonů. Zaměřila se zejména na modely Moto G, přičemž nadcházející Moto G Power 5G a Moto G mají vyjít už tento rok. Zatímco se však bavili o těchto dvou zmíněných modelech, na svůj trh si razí cestu také zařízení Edge 50 Pro a Edge 50 Fusion, které by měly dle dostupných informací být představeny už 3. dubna.

Bez nutných fanfár bylo dokonce na Google Play Console spatřen nový model – Motorola Moto G64 5G spolu se zásadními detaily, jako například použití čipsetu MediaTek Dimensity 7020 – 5G z roku 2023. Zároveň bude obsahovat dvě jádra Cortex-A78, která budou přetaktovaná až na 2,2 GHz, přičemž dalších 6 jader bude taktováno až na 2,0 GHz + GPU IMG BXM-8-256. Na trh bude dle všeho tento model uveden ve dvou variantách. První varianta s 8GB RAM a druhá varianta s 12 GB RAM.

Úhlopříčka displeje je prozatím neznámá, displej však bude FullHD+ a rozlišení 1080 x 2400 pixelů (přičemž udávaná hustota pixelů je nastavena na 400 ppi). Dle dostupných obrázků si můžeme také všimnout „díry“ pro selfie a tlačítka pro úpravu hlasitosti či napájení bude umístěno z pravé strany telefonu. Se stejnými specifikacemi byl na Google Play Console uveden také model Moto G64y 5G, který byl však po několika dnech stažen.

Dnes nejčtenější

.