Zavřít reklamu

Fakt, že Samsung v současné době vyvíjí hned dvě verze modelu Galaxy Z Fold 6, je odhaleno už nějakou chvíli. V současné době však není nic potvrzené a zatímco se na internetu psalo, že tento nadcházející skládací model by měl být jejich základní zařízení, jiné zvěsti to na druhou stranu vyvracely. Není tak zcela jasné, zda by jeden z budoucích modelů tohoto typu mohl být základním zařízením pro další smartphony.

Momentálně se však mluví o tom, že by druhý typ Galaxy Z Fold 6 měl být za překvapivě dostupnou cenu. „Plánujeme vydat mnohem levnější Galaxy Z Fold 6! Model základního skládacího telefonu se odhaduje na méně než 18 500 korun,“ stojí ve zprávě z korejského outletu SisaJournal-e. Znamenalo by to, že by se cena snížila na méně než polovinu předchozí verze Galaxy Z Fold 5 a zároveň by mohla cena představovat levnější verzi základní Galaxy S24.

Aby však docílil takto nízké ceny, musí Samsung udělat taktéž pár kompromisů. Některé ze specifikací, displej a v neposlední řadě také baterie budou jisto jistě ochuzeny o některé důležité funkce a celkově budou sníženy. Pro milovníky hezkých fotek máme však dobrou zprávu, jejich funkčnost by měla zůstat na podobné úrovni jako u stávajícího modelu. Jediná změna bude dle dostupných informací v počtu fotoaparátů, který se sníží z klasických tří na pouhý duální. Veškeré informace však nejsou oficiálně potvrzeny a nadšenci tak musí počkat na datum uvedení.

 

Dnes nejčtenější

.