Zavřít reklamu

V únoru roku 2024 vyšla velká aktualizace pro fotoaparáty modelů Galaxy S24, to však Samsungu nestačilo a tak se můžeme v dubnu těšit na další obrovský update pro fotoaparát konkrétního modelu Galaxy S24 Ultra. Mezi hlavní vylepšení, která v dubnu 2024 mají přijít, patří především vylepšení vyvážení bílé a kvalita obrazu teleobjektivu. Březnová aktualizace potom přinese režim pro nezletilé včetně optimalizací, které budou pro mobil klíčovým bodem pro aktualizaci dubnovou.

Ačkoliv byla aktualizace v únoru opravdu potřeba, protože vylepšení snímků podsvícení, ostřejší přiblížení textu a další změny jsou základem nejnovější technologie, dubnová toho přinese ještě trochu více. Níže je seznam únorových změn, které pro modely Galaxy S24 byly odhaleny:

  • Jasnější záběry v protisvětle – žádné vybledlé fotografie, nyní bude fotoaparát v režimu high-pixel lépe a vyváženě svítit ve světlých scénách (Všechny nadcházející modely Galaxy S24)
  • Ostřejší přiblížení textu – i při velkém zvětšení uvidí uživatelé téměř křišťálově čistý text (Pouze Galaxy S24 Ultra)
  • Ultra-Smooth Video – pro zachycení všech okamžiků s naprostou čistotou a detaily při pořizování záznamu ze zadní kamery (Pouze Galaxy S24 Ultra)
  • Vylepšení portrétu interiéru – Jasnější stíny, ostré tváře (Pouze Galaxy Ultra S24)
  • Food Mode Fiesta – barvy a chutě ožijí, fotografie jídla budou živější (Všechny nadcházející modely Galaxy S24)
  • Night Mode Magic – vylepšená saturace povede k vyvážení bíle pro přirozenější noční snímky (Všechny nadcházející modely Galaxy S24)
  • Přiblížení galerie DNG – povede k lepšímu prozkoumání pořízených fotografií v galerii s vylepšenou kvalitou obrazu (Všechny nadcházející modely Galaxy S24)
  • Action Heroes – zachytí rychle se pohybující předměty v protisvětle s ostřejším zaostřením a jasnějšími detaily (Pouze Galaxy Ultra S24)
  • Subjects Shine – Květiny, lidé i další objekty dostanou více života díky optimalizované expozici a barevnému vyjádření v konkrétním režimu (Pouze Galaxy Ultra S24)

Ačkoliv je seznam únorových změn opravdu rozsáhlý, ten nadcházející, který má přijít v dubnu bude prý ještě delší. Týkat by se však měl pouze modelu Galaxy S24 Ultra a ostatní modely tak zůstanou dubnovou aktualizací nedotčené. Samsung si očividně na svých kamerách velmi potrpí, což je dobrá zpráva pro všechny nadcházející uživatele těchto nejnovějších modelů.

Dnes nejčtenější

.