Zavřít reklamu

Nově představený Samsung Galaxy S24 Ultra, který každou aktualizací překvapuje svými novými specifikacemi, je jediným smartphonem v řadách Samsung Galaxy S s titanovým rámem! Zřejmě i to je důvod, proč je tento nejnovější model jeden z těch nejdražších od Samsungu vůbec. Dle dostupných informací od ověřeného informátora Revenguse, by další smartphone od Samsungu s titanovým rámem měl být Galaxy Z Fold6.

Předchůdce Galaxy Z Fold5, který vyšel minulý rok, má rám hliníkový a je tedy dost pravděpodobné, že tímto rokem se pro Samsung otevřely nové vrátka pro tvorbu rámů. Jeho nová verze Fold6, která bude mnohem dražší a pokročilejší než model Galaxy Z Flip6, by tento rám tedy dost pravděpodobně mohla také získat. V nadcházejících měsících by se technologičtí nadšenci mohli dozvědět více, protože spekulace tvrdí, že by Galaxy Z Fold6 a Galaxy Z Flip6 měly být uvedeny na trh už v červenci.

Důvěryhodný zdroj z Jižní Koreje uvedl, že událost odhalení těchto dvou modelů se plánuje na začátek až do poloviny července. Do té doby se na povrch jistě dostanou některé ze specifikací a finální design. Oficiálně by dle všeho měla tato akce proběhnout v Paříži před začátkem pařížské olympiádu z důvodu zaměření se na evropský trh. Evropský trh by pro ně měl být prázdné místo, které se budou snažit opět zaplnit. V letošním roce by zároveň neměly vyjít žádné nové skládací nebo rolovací telefony, Galaxy Ring ale vyloučen není.

Dnes nejčtenější

.