Zavřít reklamu

Ověřený zdroj Ice Universe, který sdílí jednotlivé leaky ohledně nejrůznějších technologických plánů přišel s podrobnostmi o nadcházejícím modelu Samsung Galaxy Z Fold6. Dle jeho informací by měl tento model mít méně viditelný ohyb vnitřního displeje a ostrůvek fotoaparátu bude poněkud poupravený. Na první pohled se tedy značné rozdíly oproti předchůdci poznají téměř ihned.

Méně viditelný záhyb značí také silnější UTG, což znamená přechod od 30 µm na 50 µm. Design pantů by měl být stejný jako v loňském roce, ale pro nadcházející Samsung Galaxy Z Flip7 se chystá jistý redesign. Model Galaxy Z Fold6 bude dle informací tenčí a podstatně lehčí, takže prostor pro změnu designu příliš nebude. Ice Universe přidal na své sociální sítě detailní záběr na jednu z čoček fotoaparátu, která bude mít po novu kolem sebe prstenec s rýhovanou texturou.

Předchůdce Z Fold5 má přitom pouze malý kovový kroužek kolem čoček. Ačkoliv by měl Galaxy Z Fold6 mít stejné fotoaparáty jako předchůdce, okolí je očividně změněné, což nadchlo především milovníky změn designu. Vylepšená verze Ultra potom přinese vylepšení v podobě 200MP ISOCELL HP2 senzor (tzn. stejný jako u S23 Ultra a S24 Ultra). Oficiální odhalení jednotlivých gadgetů pro Z Flip6 a Z Fold6 by měly být odhalené začátkem července letošního roku 2024.

 

 

Dnes nejčtenější

.