Zavřít reklamu

Nadcházející model od společnosti Samsung s názvem Galaxy Z Fold6 bude dle dostupných informací vážit pouhých 239 g. Znamená to, že minimálně ve hmotnosti přelstí svého předchůdce o téměř 20 gramů a bude pouze o 2 gramy těžší než lehký model Honor Magic V2. Vážit bude zároveň stejně, jako Voyager Black OnePlus Open. O těchto informacích informoval na svém oficiálním profile na platformě X ověřený uživatel Ice Universe.

Myslím si, že je to dobrý krok tou správnou cestou,“ píše jeden z uživatelů. „Je to velice dobrá zpráva pro všechny majitele fold zařízení,“ dodává další. Komunita je tedy z tohoto kroku očividně velmi nadšená. Tloušťka tohoto modelu bude v otevřeném stavu pouhých 5,6 mm (v zavřeném tedy dvojnásobek). Tloušťka předchůdce je o celých 5 mm větší (tedy 6,1 mm), přičemž o těchto parametrech mluví stejný zdroj, jako o hmotnosti.

Galaxy Z Fold6 si dle všeho zachová úhlopříčku 7,6″ pro vnitřní obrazovku a poměr stran bude 22:9, v zavřeném stavu je tak širší, ale kratší než předchůdce. Zatímco zmíněný uživatel tvrdí, že se tyto parametry týkají pouze klasického Z Fold6, jiný zdroj tvrdí, že by se měly aplikovat také na Z Fold6 Ultra. Zatím však není nic oficiálně potvrzené a musíme se spoléhat na jednotlivé uživatelské zdroje.

Dnes nejčtenější

.