Zavřít reklamu

Ze začátku roku 2024 uvedla společnost Oukitel na trh svůj model mobilního zařízení s názvem WP33 Pro, přičemž to zdaleka není pro tento rok vše. Dle dostupných informací mohou uživatelé očekávat další model už v polovině května, který ponese název WP35. Oukitel WP35 nabídne hned několik skvělých a užitečných specifikací, které je potřeba zmínit ještě před vydáním, přičemž by měl být uživatelsky velmi přívětivý.

Nadcházející Oukitel model bude obsahovat čip SoC Dimensity 6100+ a již od svého vydání poběží na operačním systému Android 14. Bude vybaven 8 GB RAM, přičemž jeho uložiště bude v rozmezí od 256 GB do 2 TB. Dominovat bude svým 6,6″ FullHD+ displejem a v horní části bude mít 32Mpx selfie kameru. Tloušťka 15,3mm a hmotnost 360g potom uzavírá specifikační vzhled.

Zadní strana bude reprezentovat kruhový tvar určený pro celkem 3 fotoaparáty. Primární fotoaparát o 64 MP, sekundární 8MP pro noční vidění a třetí makro 2MP. Práva strana telefonu bude obsahovat napájení a také tlačítko na změnu hlasitosti. Levá strana potom obsahuje červeně zbarvené tlačítko pro možnost přizpůsobení. Jednou z jeho největších předností bude beze všeho kapacita baterie až 11 000 mAh s podporou nabíjení 18W. Jako první se bude mobil prodávat na Aliexpressu za krásných 5 tisíc korun.

Dnes nejčtenější

.