Zavřít reklamu

Minulý týden ve čtvrtek, 4. dubna 2024 v 16:00 hodin, Praha slavnostně otevřela dveře novému DJI Store v ikonické budově Masaryčka. Tento oficiální obchod přední světové značky dronů, akčních kamer a stabilizátorů – DJI, přilákal na své slavnostní otevření více než 300 lidí, kteří se přišli osobně seznámit s pokročilými funkcemi a možnostmi produktů DJI. Příležitost získat slevu až 50 % na jakýkoli produkt DJI zakoupený v den otevření způsobila, že se před obchodem vytvořila fronta dlouhá až 100 metrů.

Ondřej Jirovec, CEO společnosti Beryko, oficiálního distributora DJI pro Česko a Slovensko, vyjádřil hrdost nad otevřením DJI Store v Praze, které podle jeho slov dokládá snahu poskytovat zákazníkům přístup k nejlepší dostupné technologii a podporovat jejich vášeň pro fotografii a video. Toto slavnostní otevření znamená významný krok pro značku DJI v regionu a posiluje postavení Prahy jako centra technologické inovace a kreativity.

DJI Store bude nadále sloužit jako místo pro budování komunity uživatelů a fanoušků značky skrze pořádání workshopů, školení a konzultace s odborníky. Profesionální prodejci jsou připraveni poradit zákazníkům s výběrem správného produktu, vhodným příslušenstvím, prvním nastavením a legislativou, což umožní zákazníkům plně využívat možností jejich nových DJI produktů.

Dnes nejčtenější

.