Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Motorola ukázala své nejočekávanější a nejlepší telefony pro letošní rok – modely nové řady Edge 50 – a jeden kousek z trojice novinek obzvlášť vyčnívá. Motorola Edge 50 Pro totiž se svými prakticky vlajkovými parametry avšak nízko posazenou cenou opět aspiruje na bestseller. Všechny tři novinky koupíte u Mobil Pohotovosti v prvních dnech až o 5 900 Kč levněji.

1520_794_Motorola_Edge_50_Pro

Aspirant na bestseller

Motorola umí nabídnou velmi solidně vybavené telefony za sympatické ceny a nový Edge 50 Pro je dalším důkazem. Za cenu okolo 15 tisíc dostanete smartphone se špičkovým 144Hz pOLED 1.5k displejem, opticky stabilizovanou 50Mpx AI kamerou s laserovým ostřením, 12GB + 512GB pamětí, stereo reproduktory Dolby Atmos, voděodolností IP68 a v neposlední řadě také rychlým 50W bezdrátovým a 125W drátovým nabíjením.

Za zmínku stojí i bohaté balení telefonu. Motorola jde ve srovnání s konkurencí opačným směrem, a tak se v krabičce kromě USB-C kabelu ukrývá také 125W adaptér potřebný pro rychlé nabíjení a dokonce i kompostovatelné pouzdro. Podobně bohaté balení má přitom i Edge 50 Fusion a Edge 50 Ultra.

Ceny novinek po slevě a využití bonusu:

Motorola_edge_50_ultra

Ušetříte 5 900 Kč

Zatímco Motorola Edge 50 Pro je na mp.cz již skladem ve všech variantách, levnější model Edge 50 Fusion a vrcholný Edge 50 Ultra si můžete velmi výhodně předobjednat, a to díky zaváděcí slevě až 3 400 Kč. Jedině u Mobil Pohotovosti pak u všech třech novinek ušetříte dalších až 2 500 Kč díky bonusu k výkupu (stačí vyměnit starý smartphone za nový) a také k telefonům získáte dárek v podobě prodloužené 3leté záruky zcela zdarma.

Nová sluchátka za polovinu

Při koupi jakéhokoli modelu řady Edge 50 máte možnost pořídit si nová sluchátka Moto Buds+ s 50% slevou, která vás tak vyjdou jen na 1 899 Kč (běžně 3 799 Kč). Jedná se zcela bezdrátová sluchátka, na jejichž vývoji Motorola spolupracovala s uznávaným výrobcem audio příslušenství BOSE.

Motorola_Moto_Buds

Dnes nejčtenější

.