Zavřít reklamu

Komerční sdělení: U Mobil Pohotovosti teď čtenáři tohoto článku mohou pořídit vůbec nejlepší modelovou řadu Samsung Galaxy Watch6 absolutně nejvýhodněji. Nejen, že jsou teď extrémně zlevněné, ale navíc díky unikátnímu kódu “galaxywatch6” teď ušetříte ještě dalších 20 % na všech modelech Galaxy Watch6 i Galaxy Watch6 Classic, a dostanete se tak na vůbec nejlepší ceny na trhu. Ale pozor, akce platí jen pro prvních 20 nákupů. 

Nejlepší parťák pro sport

Ať už je vaším cílem zhubnout, nabrat svalovou hmotu nebo zlepšit fyzičku, máme tu půlku dubna, a i když to tak dneska venku úplně nevypadá, plavková sezóna se pomalu, ale jistě, blíží. Nastal tedy nejvyšší čas do toho konečně pořádně dupnout.

Šestá řada Samsung Galaxy Watch je pro zdraví a pohyb jako stvořená. Hodinky mají totiž zabudovaný snímač bioelektrické impedanční analýzy, díky kterému zjistíte procentuální složení vašeho těla, a ještě lépe tak dosáhnete vytyčených cílů. Skvělá je i funkce personalizované HR zóny – hodinky vás při aktivitě upozorní, kdy je dobré přidat, nebo naopak zvolnit. Najdete zde také na 90 různých cvičebních režimů včetně plavání a jógy. 

Ceny s kódem “galaxywatch6” a po odečtení bonusu:

Kompletní nabídku hodinek Samsung Galaxy Watch najdete zde

Extrémně nízká cenovka a sluchátka zdarma

Pokud jste čekali na ideální příležitost pro pořízení hodinek Samsung, využijte ji právě teď. Tak nízké ceny tady totiž skutečně dlouho nebyly. Při koupi Galaxy Watch 6 Classic ještě navíc dostanete dárek – parádní sluchátka Buds FE v hodnotě 2 390 Kč. Ale pozor, akce platí jen pro prvních 20 nákupů. 

samsung_watch_6_classic

Dnes nejčtenější

.