Zavřít reklamu

Nedávno představený model Nord CE4, který patří do obecného zhodnocení střední třídy od společnosti OnePlus, měl obrovský úspěch. Společnost se tak v nadcházejícím čase rozhodla uvést na trh další zařízení, které budou umístěné do zmíněné střední třídy. Jedním z nejočekávanějších modelů bude jistě OnePlus Nord 4, který bude vykazovat jisté zlepšení oproti předchozímu Nord CE4.

Oproti Nord CE4 bude Nord 4 vybaven o stupeň lepší čipovou sadou Qualcomm Snapdragon 7+ třetí generace. To je jen jedna z mála vylepšených specifikací hardwaru, kterou bude nový model obsahovat. Internetem koluje informace, že by měl být model Nord 4 velice podobný nedávno představenému OnePlus Ace 3V, který byl před krátkou dobou oficiálně představen v Číně. Jeho 6,74palcový FHD+ AMOLED displej s frekvencí 120 Hz se tak dost pravděpodobně dá očekávat také na Nord 4.

Specifikace, které by taktéž mohla společnost vydat pro Nord 4 jsou například 12/16 GB RAM, 256/512 GB uložiště nebo trojitý fotoaparát s hlavní kamerou 50 Mpx. Dominantou by například mohla být například 5 500 mAh velikost baterie nebo podpora kabelového nabíjení až 100W. Model Nord 4 by měl být dle všeho oficiálně oznámen během několika následujících týdnů a fanoušci tak nebudou muset čekat dlouho.

Dnes nejčtenější

.