Zavřít reklamu

Už 17. května bude odhalen nový model od společnosti Sony s názvem Sony Xperia 1 VI a v současné době na internetu přibývá stále více úniku informací, které se o modelu ví. Před pár hodinami dokonce unikl styl, kterým je na modelu vedena jeho kamera. Fotoaparáty budou ve větším měřítku, pokud budeme srovnávat s předchůdcem Sony Xperia 1 V. Tato informace je absolutním opakem úniku dat, který vyšel v minulosti.

Více zdrojů se se svými úniky informací shoduje například v tom, že telefon přijde o 4k rozlišení displeje, přičemž ho nahradí běžnější poměr stran, z čehož jsou nadšenci trochu zklamaní. Spoustu lidí čeká na odhalení ceny a jelikož už do dnešního dne vyšlo spoustu úniků, je možné tipovat. Oproti předchůdci, by měl tento model na Tchaj-Wanu stát méně. V přepočtu se mluví o zhruba 28 000 korunách.

Samozřejmě se nejedná o nějaké obrovské snížení ceny, pokud je však informace pravdivá, mohou být uživatelé rádi za jakékoliv cenové snížení. V současné době však nikdo není schopen říci, zdali se zlevnění dočkají také ostatní trhy, s čímž by byl samozřejmě každý spokojený. Ačkoliv minulý rok Xperia 1 V svoji cenovku oproti jeho předchůdci zvětšila, v letošním případě by se zvýšení ceny model dočkat neměl.

Dnes nejčtenější

.