Zavřít reklamu

Ačkoliv společnost Meizu informovala veřejnost o ukončení podnikání s výrobou smartphonů, na internetu se objevily zvěsti a přímé fotografie jejich nadcházejícího modelu Meizu 21 Note, který bude mít hned tři fotoaparáty na zadní straně. Jeden z nich bude mít dokonce 50MP snímač a celkový design telefonu se zavlněným efektem na zadní straně by měl být ve dvou barvách. Uživatelé jsou v současné době velice překvapení.

Meizu 21 Note je vůbec prvním modelem od společnosti Meizu, který na zadní straně oddělil fotoaparáty ostrůvkem, přičemž fotoaparáty jsou uspořádány do trojúhelníkového tvaru. Posledním modelem, který měl ve svém jménu Note byl Meizu Note 9, který vyšel před 5 lety. Tehdy byl model oblíbený pro svůj veliký displej, v současné době je však trh připravený na něco jiného a dá se tak očekávat, že i jejich nejnovější model si spoustu lidí oblíbí.

Plány týmu jsou už úplně jiné. Opouštíme trh mobilních zařízení a restrukturalizujeme tým tak, aby vyvíjel nová koncová zařízení AI pomocí globálně dostupných jazykových modelů, podobně jako je Open AI,“ popsal již dříve generální ředitel společnosti Meizu, Shen Ziyu. V letošním roce tým plánuje uvést na trh zbrusu nový operační systém, který bude obsahovat více než jen základy umělé inteligence. Zároveň bude také kompatibilní s automobily značky Volvo, Lotus nebo Polestar.

Dnes nejčtenější

.