Zavřít reklamu

Již dlouho slýcháme o nadcházejícím modelu Poco F6 od společnosti Xiaomi, který byl před krátkou dobou certifikován thajským certifikátem NBTC, přičemž to značí, že je na velmi dobré cestě k tomu, být konečně uveden na trh. Jeho certifikační model je schovaný pod kódem 24069PC21G a uživatelé, kteří si ho na oficiálních webových stránkách thajského úřadu vyhledali, dokázali potvrdit předchozí zvěsti o jeho specifikacích a designu.

Model Redmi Note 13 Turbo, který při svém uvedení na trh nebyl nijak zvlášť ohlášen, má modelové označení velmi podobné tomu, které má právě zmíněný Poco F6, což naznačuje, že tento nejnovější model bude nejspíše přeznačený Redmi Note 13 Turbo pro mezinárodní trhy. Napovídal by tomu i předchůdce, jelikož vazba mezi Poco F5 a Redmi Note 12 Turbo byla naprosto totožná.

Ačkoliv samotná firma ještě o modelu žádné bližší specifikace nevydala, úniky informací z nich pár odhalily. Model by měl na trh přijít s čipovou sadou Snapdragon 8s třetí generace SoC a dvěma fotoaparáty zezadu. Primárním fotoaparátem bude 50MP čočka a sekundární ultra širokoúhlý. Přední selfie kamera bude mít pak 20MP. Displej s rozlišením 1 200p a baterie o velikosti 5 000 mAh s podporou kabelového nabíjení 90W je samozřejmostí.

Dnes nejčtenější

.