Zavřít reklamu

Společnost Xiaomi již několik měsíců usilovně pracuje na nadcházejícím modelu Poco F6 Pro a před pár hodinami vydali první aktualizaci. V tom by nebyl žádný háček, problém ale je, že telefon ještě oficiálně nevyšel, takže si aktualizaci nemá kdo stáhnout. Nejnovější aktualizace alespoň technologickým nadšencům odhaluje některé ze specifikací a dalších maličkostí, které stačí k naplnění jejich touhu po informacích o tomto modelu.

Soubor s aktualizací obsahoval také kódové označení modelu – Vermeer. Stejné označení měl i jejich jiný model Redmi K70, jelikož Xiaomi ještě nikdy nepoužil stejné číslo pro více modelů tak je jasné, že tyto dva telefony budou naprosto totožné. Znamená to tedy, že by měl mít Poco F6 Pro zřejmě totožné specifikace a na trh tak přijde s čipovou sadou Snapdragon 8 druhé generace s velikostí baterie 5 000 mAh.

Ačkoliv se něco podobného stalo u těchto modelů už dříve, Poco X6 Pro měl oproti Redmi K70E menší velikost baterie a rychlost nabíjení 67W místo 90W. Pokud se nakonec společnost Xiaomi rozhodne uvést model Redmi K70 pro globální trh pod novým jménem, na trh přijde Poco F6 Pro s 6,67″ OLED displejem s rozlišením QHD+ a nabíjením až 120W. Zároveň bude obohacen 50MP hlavním fotoaparátem.

Dnes nejčtenější

.