Zavřít reklamu

Vše, co se uživateli, který používá sociální síť TikTok zobrazuje, je vytvořeno algoritmem. Vytvořený algoritmus vede každého k tomu, aby byl na TikToku co nejdéle, protože všem dává přesně to, co chtějí vidět. Málo který uživatel ale ví, že přímo v nastavení aplikace jde nastavit automatické sjíždění TikToků, aniž byste museli přejíždět prstem po obrazovce. Tato funkce ponechá vašemu mozku volnost a zcela ho odpoutá od reality. Vhodné použití je například jako neustále se měnící hluk do pozadí při práci.

Jak aktivovat automatické posouvání na hlavní stránce TikToku

S následujícím návodem by neměl mít nikdo problém, protože nastavení automatické sjíždění je opravdu velice jednoduché. Zároveň však nemá tuto funkci dostupnou každý uživatel, ale nebojte se, dostupnost funkce poznáte téměř ihned. Návod na nastavení funkce je následující:

  1. Otevřete „TikTok“
  2. Stiskněte kartu „Domů“
  3. Stiskněte a podržte video, od kterého chcete automatické posouvání začít
  4. Otevře se nabídka, ve které musíte přejet až úplně doprava
  5. Stiskněte položku „Automatické posouvání“

Od této chvíle máte zapnutou funkci automatické posouvání a od konkrétního videa se aplikuje. Znamená to ale, že naprosto každý TikTok bude automaticky hrát až do konce, přičemž pro vypnutí této funkce musíte postupovat totožně, jako u zapínání.

Existují nevýhody automatického posouvání?

Jelikož je tato funkce nová, ne každý k ní má přístup. TikTok však funkci teprve testuje, zdokonaluje a vylepšuje, tudíž v budoucnu by se pravděpodobně měla tato funkce objevit na úplně každém TikTokovém profile. Pokud by se funkce náhodou v budoucnu neobjevila u každého, nejspíše to bude jedna z funkcí, kterou mohou používat pouze vybraní jedinci. Nevýhodou zde je, že TikToky s obrázky se automaticky neposouvají a musíte mezi fotkami přejíždět stále ručně.

 

 

Dnes nejčtenější

.