Zavřít reklamu

O sociální síti TikTok slyšel v poslední době snad každý, kdo nežije v jeskyni. Jedná se totiž o síť rostoucí neuvěřitelnou rychlostí a to zejména díky obrovskému množství různorodého obsahu ve formě krátkých videí, která jsou podstatou celé služby. Ten je navíc tak lákavý, že kvůli němu přeběhla spousta uživatelů z YouTube právě na TikTok. YouTube nicméně již chystá odvetu. 

Podle nové zprávy portálu The Information chystá YouTube vylepšení kopírující svým způsobem právě TikTok. Ponese název Shorts a bude založeno de facto jen na krátkých videích na různorodá témata, která budou moci tvořit sami uživatelé služby. Poměrně zajímavé je i to, že by měla být novinka dostupná alespoň zprvu jen na mobilních zařízeních, stejně jako tomu je i u TikToku. Zda se novinka rozšíří později i do webové verze je nicméně zatím ve hvězdách. 

Kdy přesně se Shorts v aplikaci YouTube dočkáme je v tuto chvíli ve hvězdách. Pravdou totiž je, že jsme se zatím ze strany YouTube nedočkali ani potvrzení vývoje této novinky. Jestli však chce TikToku co nejdříve zatnout tipec, s vypuštěním vylepšení nebude rozhodně příliš dlouho vyčkávat. 

Dnes nejčtenější

.