Zavřít reklamu

Nadcházející model Reno12 od společnosti Oppo, byl spatřen v internetovém prostředí v rámci úniku specifikací. Konkrétně jsou tyto údaje obsahem několika certifikačních databází. Na poslední chvíli dokonce prošel také Úřadem pro indické normy (BIS), což je dobrá zpráva pro indický trh, kde díky tomu taktéž dojde k uvedení.

Dle modelového čísla CPH2629 se daly vyčíst některé ze specifikací. Kapacita baterie bude o velikosti 5 000 mAh, s podporou úcty hodného 80W kabelového nabíjení SuperVOOC. Zadní strana bude obohacena fotoaparátem 50MP, světelností f/1,8 a podporou EIS (což pravděpodobně značí, že bude obsahovat také OIS, nemusí tomu tak ale být). Selfie kamera na přední straně bude taktéž 50MP s clonou f/2.0.

Poháněn bude čipovou sadou SoC MediaTek Dimensity 9200+ a bude mít 6,7palcový displej s obnovovací frekvencí 120 Hz. Rozlišení tohoto displeje bude 1,5K. Zajímavostí bude také to, že fotoaparát na zadní straně bude mít až 2x optický zoom a portrétní režim pro kvalitní fotky. Model Reno12 by měl mít oficiální uvedení v Číně v červnu tohoto roku, odkud by se měl rozšířit na globální trh.

Dnes nejčtenější

.